A- A A+

Xarxes Socials

facebook twitter instagram youtube blog

Barra Notícies

Banc d'Ajuts Tècnics

  • Què és el Banc d’Ajuts Tècnics?

Es un servei de préstec de material ortopèdic : caminadors, cadires de rodes, llits articulats, baranes, coixins antinafres, cadires de bany, grues..

 

  • A qui va dirigit?

A les persones de tota l’ABS que per motius de salut o discapacitat necessitin el material de manera temporal o urgent mentre l’especialista corresponent a qui us haurà dirigit el vostre metge o metgessa, no prescrigui el material.

 

  • Com funciona?

El banc es nodreix de les cessions de material ortopèdic de les persones que ja no el necessiten i el volen donar o deixar a Albera Salut qui es fa responsable del material i en gestiona el seu ús.

 

  • Com hi puc col·laborar?

Donant o cedint en préstec el material que ja no s’utilitzi a Albera Salut per a que es pugui fer realitat el BANC D’AJUTS TÈCNICS. La persona que deixa el material el pot recuperar quan el necessiti.

 

  • Quin tipus de material es pot cedir o sol·licitar?

Cadires de rodes, crosses, caminadors , baranes, llits articulats, grues, cadires de bany, ortesis diverses, cadires per a plat de dutxa, etc.

 

  • Com ho de fer?

Tant si voleu cedir material com si en voleu sol·licitar us heu de posar en contacte amb la treballadora social del CAP per telèfon al 972538587 o bé per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Necessitem la teva col·laboració !
Si disposes de cadires de rodes, crosses, llits articulats , caminadors, o altre material ortopèdic i ja no els necessites, ens els pots deixar per a que altres persones els puguin utilitzar a través del BANC D’AJUTS TÈCNICS.

 

Col ·labora:

aj peralada

JoomBall - Cookies